Predajňa / bicykle: 0917 555 567

Pon - Pia 9:00 – 17:00 / So 8:00 – 12:00

Nákupný košík

V košíku nemáte žiadny tovar.

Posezónny výpredaj doplnkov a cyklo oblečenia - zľavy až do výšky -20%. Využi AKCIOVÝ KÓD: zlava20. Viac o akcii sa dozvieš TU.

Zásady spracovania a ochrany osobných údajov (GDPR)

V týchto informáciách sa dozviete, ako pracujeme s Vašimi osobnými údajmi, ako nás môžete kontaktovať, ak máte otázky k spracovaniu vašich osobných údajov a aké máte práva v súvislosti so spracovaním vašich osobných údajov.

Prevádzkovateľom e-shopu sadesport.sk, v ktorom sú spracovávané Vaše osobné údaje je:
Peter Sádecký - SADESPORT, Mošteníková 519/31, Považská Bystrica, IČO:46571566, email: sadesport@sadesport.sk, tel.: +421 917 555 567 (ďalej len Sadesport)

Pri spracovávaní osobných údajov postupujeme podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27.4.2016 o ochrane fyzických osôb pri spracovávaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (Nariadenie GDPR) a v zmysle Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Nákup v našom e-shope, registrácia v e-shope a prípadné zasielanie newsletterov, sú určené osobám starším ako 16 rokov. Osoba mladšia  ako 16 rokov musí požiadať o rodičovský súhlas s využívaním našich služieb.

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom spracovávania Vašich osobných údajov nás môžete kontaktovať poštou na adrese Sadesport, elektronicky na: sadesport@sadesport.sk alebo telefonicky na tel. čísle +421 917 555 567.

Aké údaje spracovávame v sadesport.sk:

Spracovávame osobné údaje o používateľoch a zákazníkoch, primárne sú to osobné údaje, ktoré nám sami poskytnete pri registrácii na sadesport.sk alebo pri vytvorení vašej objednávky. Tieto údaje zahŕňajú najmä e-mailovú adresu a v prípade zákazníkov aj meno a priezvisko, adresu, adresu pre doručenie balíka, telefónne číslo a platobné údaje.

Na aký účel spracovávame vaše osobné údaje:

Elektronický obchod: Spracovávame vaše fakturačné/dodacie údaje a údaje o nákupoch na účely spracovania objednávok a faktúr, spracovania platieb za objednaný tovar, poskytnutia informácií o stave objednávky, prípadného poskytnutia zliav,  doručenia objednaného tovaru. Vaše osobné údaje spracovávame za účelom plnenia zmluvy.

Registrácia: Ak pri dokončení objednávky postupujete „s registráciou“ alebo sa zaregistrujete bez nákupu, budeme spracovávať vaše osobné údaje za účelom vedenia databázy registrovaných užívateľov. Osobné údaje na účely registrácie v e-shope Sadesport spracovávame na základe vášho súhlasu.  Súhlas je dobrovoľný a môžete ho kedykoľvek odvolať.

Marketing: Ak pri dokončení objednávky zakliknete políčko „Prajem si odoberať novinky (newsletter)“ budeme vám zasielať obchodné informácie o produktoch a rôznych akciách emailom, poštou alebo SMS správou. Obchodné informácie budeme zasielať iba v rozsahu a intervaloch tak, aby neboli pre vás obťažujúce. Osobné údaje na účely marketingu spracúvame na základe vášho súhlasu.  Súhlas je dobrovoľný a môžete ho kedykoľvek odvolať.

Marketingové súťaže: Pri spracovaní výsledkov súťaží spracovávame vami zaslané údaje (prevažne meno, priezvisko, kontaktné údaje) prípadne môže byť výherca súťaže odfotený, a to najmä z dôvodu zvýšenia transparentnosti a dôveryhodnosti súťaže.

Zlepšovanie našich služieb: Pomocou histórie vašich objednávok a správania sa na webe dokážeme dopĺňať relevantnejšie ponuky ďalšieho tovaru. K optimalizácii prvkov na webe môžeme využívať aj nástroje pre testovanie rôznych  variantov ako Google Analytics, Facebook Analytics a pod.

Zákaznícke hodnotenia tovaru a služieb: Potom, čo u nás nakúpite tovar alebo služby, môžete byť požiadaný o ich ohodnotenie. Hodnotenie je možné vložiť aj z vlastnej iniciatívy.

Ste povinný nám osobné údaje poskytnúť?
Poskytnutie osobných údajov na účely vybavenia objednávky je povinné. V prípade neposkytnutia osobných údajov nemôžeme vašu objednávku vybaviť. Poskytnutie osobných údajov na účely registrácie v e-shope sadesport.sk a na účely marketingu je dobrovoľné.

Sprostredkovatelia:

Na poskytovanie niektorých služieb potrebujeme poskytovať osobné údaje ďalším príjemcom za účelom plnenia si zákonných povinností a poskytovania služieb.

Spolupracujeme s viacerými sprostredkovateľmi, ktorí dbajú na poskytovanie služieb v čo najvyššej kvalite.  Pri výkone svojej zmluvnej činnosti pre spoločnosť spracúvajú tieto subjekty osobné údaje dotknutých osôb.:

Poskytovateľ IT služieb:

- wpj s.r.o., Lánovská 1475, 543 01 Vrchlabí, Česká republika (správca webovej stránky)

Poskytovateľ on-line marketingu:

- Naspers OCS Czech Republic, s.r.o. so sídlom Karolinská 5650/1, 186 00 Praha 8, Česká Republika, prevádzkovateľovi internetovej stránky www.heureka.skza účelom skvalitňovania služieb predávajúceho na základe hodnotení jeho zákazníkov.

Poskytovateľ splátkového predaja:

- Všeobecná úverová banka a.s., Mlynské nivy 1, 829 90 Bratislava 25, IČO: 31320155 (splátkový predaj)

- Home Credit Slovakia, a.s., Teplická 7434/147, 921 22 Piešťany, IČO: 36 234 176 (splátkový predaj)

Poskytovatelia poštových a zasielateľských služieb:

- Packeta Slovakia s. r. o., Kopčianska 3338/82A, 851 01 Bratislava, IČO: 48136999, DIČ: 2120099014 (preprava tovaru)

- IN TIME s.r.o. Senecká cesta 1, 900 28 Ivanka pri Dunaji, IČO: 31 342 621, DIČ: 2020337451, IČ DPH: SK2020337451 (preprava tovaru)

 

Uchovávanie osobných údajov:

- Po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi kupujúcim a predávajúcim a uplatňovanie nárokov z týchto zmluvných vzťahov (po dobu 10 rokov od ukončení zmluvného vzťahu).

- Po dobu, než je odvolaný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely marketingu, najdlhšie 10 rokov, ak sú osobné údaje spracovávané na základe súhlasu.

- Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov prevádzkovateľ osobné údaje vymaže.

Práva Kupujúceho:

- právo na prístup ku svojím osobným údajom podľa § 21 Zákona

- právo na opravu osobných údajov podľa § 22 Zákona, poprípade obmedzenie spracovania podľa § 24 Zákona

- právo na výmaz osobných údajov podľa § 23 Zákona

- právo vzniesť námietku proti spracovaniu podľa § 27 Zákona

- právo na prenositeľnosť údajov podľa § 26 Zákona

- právo odvolať súhlas so spracovaním písomne alebo elektronicky na adresu alebo email prevádzkovateľa

Kupujúci má tiež právo podať sťažnosť na Úrad pre ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnieva, že bolo porušené jeho právo na ochranu osobných údajov (Úrad na ochranu osobných údajov SR, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27).


Všetky zmeny v týchto pravidlách ochrany osobných údajov sú účinné momentom zverejnenia na tejto stránke. Pri zmene pravidiel, ktoré by mohli mať významný vplyv na vaše súkromie vás upozorníme e-mailom a / alebo upozornením na našich stránkach.

Tieto pravidlá boli naposledy upravené dňa 25.4.2022.

Naša práca = naše hobby
Radi Vás o tom presvedčíme. Prinášame profesionálne a odborné poradenstvo. 
Na telefóne, na predajni, na chate.

Dbáme na kvalitu produktov
Predávame len to, za čo sa môžeme 100% zaručiť. Vyberáme pre Vás len osvedčené značky.
 

Široký výber bicyklov
Viac ako 1500 bicyklov a elektrobicyklov skladom ihneď k odberu, v predajni aj na našom e-shope.
 

Prihlasenie
Prihlásenie zavrieť

Cookies

Naša spoločnosť používa súbory cookies na správne fungovanie vášho obľúbeného e-shopu, na prispôsobenie obsahu stránok vašim potrebám, na štatistické a marketingové účely. Kliknutím na tlačidlo prijímam nám udelíte súhlas ich zberom a spracovaním, a my vám poskytneme ten najlepší zážitok z nakupovania.

Vaše nastavenie súborov cookie

Tu máte možnosť prispôsobiť soubory cookie v súladu s vlastnými preferenciami a neskôr nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v pätičke webu.

Technické cookies sú nevyhnutné pre správne fungovanie webu a všetkých funkcií, ktoré ponúkajú.

Personalizáciu prevádzame na základe vami prehliadnutého tovaru. Ďalej potom upravujeme zobrazovaný obsah podľa toho, čo vás zaujíma.

Tieto cookies nám umožňujú meranie výkonu nášho webu a za pomoci získaných dát potom môžeme zlepšovať zážitok z nakupovania zákazníkom.

Tieto cookies sú využívané reklamnými a sociálnymi sieťami pre úpravu zobrazovaných reklám tak, aby pre vás boli zaujímavé.