Predajňa / bicykle: 0917 555 567

Pon - Pia 8:30 – 19:00 / So 8:00 – 13:00

Nákupný košík

V košíku nemáte žiadny tovar.

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Pri spracovávaní osobných údajov predávajúci postupuje podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27.4.2016 o ochrane fyzických osôb pri spracovávaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (Nariadenie GDPR) a v zmysle Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Predávajúci nevymenoval zodpovednú osobu pre ochranu osobných údajov.


Predávajúci spracováva osobné údaje, ktoré mu poskytol kupujúci alebo osobné údaje, ktoré prevádzkovateľ získal na základe plnenia objednávky kupujúceho.


Prevádzkovateľ spracováva identifikačné a kontaktné údaje kupujúceho a údaje nutné pre plnenie zmluvy.

a) Účelom spracovania osobných údajov je
- vybavenie objednávky kupujúceho a výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi kupujúcim a predávajúcim; pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktoré sú nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno a adresa, kontakt), poskytnutie osobných údajov je nutnou požiadavkou pre uzavretie a plnenie zmluvy, bez poskytnutia osobných údajov nie je možné zmluvu uzavrieť či ju zo strany predávajúceho plniť,
- zasielanie obchodných oznamov a výkon ďalších marketingových aktivít.
Zo strany predávajúceho nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle § 28 Zákona.

b) „Predávajúci“ uchováva osobné údaje
- po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi kupujúcim a predávajúcim a uplatňovanie nárokov z týchto zmluvných vzťahov (po dobu 10 rokov od ukončení zmluvného vzťahu).
- po dobu, než je odvolaný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely marketingu, najdlhšie 10 rokov, ak sú osobné údaje spracovávané na základe súhlasu.
Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov prevádzkovateľ osobné údaje vymaže.

c) Práva „Kupujúceho“
- právo na prístup ku svojím osobným údajom podľa § 21 Zákona,
- právo na opravu osobných údajov podľa § 22 Zákona, poprípade obmedzenie spracovania podľa § 24 Zákona,
- právo na výmaz osobných údajov podľa § 23 Zákona,
- právo vzniesť námietku proti spracovaniu podľa § 27 Zákona,
- právo na prenositeľnosť údajov podľa § 26 Zákona,
- právo odvolať súhlas so spracovaním písomne alebo elektronicky na adresu alebo email prevádzkovateľa
Ďalej má kupujúci právo podať sťažnosť na Úrad pre ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnieva, že bolo porušené jeho právo na ochranu osobných údajov.
 

d) „Kupujúci“ vyjadruje svoj súhlas so spracúvaním osobných údajov pri objednaní si „Tovaru“ prostredníctvom internetového obchodu www.sadesport.sk alebo iným vhodným spôsobom. Ak je kupujúcim osoba mladšia ako 16 rokov, súhlas so spracúvaním jej osobných údajov poskytol alebo schválil jej zákonný zástupca.

 

e) „Predávajúci“ nesmie sprístupniť osobné údaje kupujúcich žiadnej tretej osobe, okrem prípadov, keď je to nevyhnutné na splnenie povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy. Kupujúci berie na vedomie, že jeho osobné údaje budú sprístupnené alebo poskytnuté tretej osobe za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy (napr. dopravcovi za účelom bezproblémového doručenia zásielky alebo splátkovej spoločnosti).

 

f) „Predávajúci“ vyhlasuje, že v súlade s ustanoveniami Zákona o ochrane osobných údajov spracúva osobné údaje kupujúceho na účely uvedené v týchto obchodných podmienkach prostredníctvom týchto sprostredkovateľov:

 

Slovak Parcel Service, s.r.o.
Sídlo: Senecká Cesta 1, 900 28 Ivánka pri Dunaji
IČO: 31 329 217
Zapísaná v OR OS Bratislava I, Oddiel Sro. Vložka č. 3215/BIN TIME, s.r.o.
Sídlo: Senecká cesta 1, 900 28 Ivánka pri Dunaji
IČO: 31 342 621
Zapísaná v OR OS Bratislava I, Oddiel Sro. Vložka č. 4376/BGLS General Logistics Systems Slovakia s.r.o.
Sídlo: Budča 1039, 962 33 Budča
IČO: 36 624 942
Zapísaná v OR OS Banská Bystrica odd.: s.r.o. vložka č. 9084/S

Predávajúci vyhlasuje, že v súlade so Zákonom o ochrane osobných údajov spracúva osobné údaje kupujúceho ako sprostredkovateľ na účely uzatvárania splátkového kalendára v mene nasledujúcich prevádzkovateľov:

 

Všeobecná úverová banka s.r.o.
Sídlo: Mlynské nivy 1, 829 90 Bratislava 25
IČO: 31320155
Zapísaná v OR OS Bratislava 1, oddiel: Sa, vložka č.:341/BHome Credit Slovakia, a.s.
Sídlo: Teplická 7434/147, 921 22 Piešťany
IČO: 36 234 176
Zapísaná v OR OS Trnava, Oddiel Sa, Vložka č. 10130/T

Predávajúci vyhlasuje, že v súlade s ustanoveniami Zákona o ochrane osobných údajov poskytuje osobné údaje kupujúceho tretej strane na základe jeho súhlasu v rozsahu e-mail a údaje o zakúpenom tovare v rámci jednej objednávky spoločnosti Naspers OCS Czech Republic, s.r.o. so sídlom Karolinská 5650/1, 186 00 Praha 8, Česká Republika, prevádzkovateľovi internetovej stránky www.heureka.skza účelom skvalitňovania služieb predávajúceho na základe hodnotení jeho zákazníkov.

Naša práca = naše hobby
Radi Vás o tom presvedčíme. Prinášame profesionálne a odborné poradenstvo. 
Na telefóne, na predajni, na chate.

Dbáme na kvalitu produktov
Predávame len to, za čo sa môžeme 100% zaručiť. Vyberáme pre Vás len osvedčené značky.
 

Široký výber bicyklov
Viac ako 1500 bicyklov a elektrobicyklov skladom ihneď k odberu, v predajni aj na našom e-shope.
 

Prihlasenie
Prihlásenie zavrieť

Cookies

Naša spoločnosť používa súbory cookies na správne fungovanie vášho obľúbeného e-shopu, na prispôsobenie obsahu stránok vašim potrebám, na štatistické a marketingové účely. Kliknutím na tlačidlo prijímam nám udelíte súhlas ich zberom a spracovaním, a my vám poskytneme ten najlepší zážitok z nakupovania.

Vaše nastavenie súborov cookie

Tu máte možnosť prispôsobiť soubory cookie v súladu s vlastnými preferenciami a neskôr nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v pätičke webu.

Technické cookies sú nevyhnutné pre správne fungovanie webu a všetkých funkcií, ktoré ponúkajú.

Personalizáciu prevádzame na základe vami prehliadnutého tovaru. Ďalej potom upravujeme zobrazovaný obsah podľa toho, čo vás zaujíma.

Tieto cookies nám umožňujú meranie výkonu nášho webu a za pomoci získaných dát potom môžeme zlepšovať zážitok z nakupovania zákazníkom.

Tieto cookies sú využívané reklamnými a sociálnymi sieťami pre úpravu zobrazovaných reklám tak, aby pre vás boli zaujímavé.